PROFILE

Foto saya
absurd | little bit crazy | ♥ @emb_bara |

Selasa, 31 Juli 2012

Day 5 - Five Places You Want to Visit

Assalamualaikum :)
udah Day 5 aja tiba-tiba, kalo boleh dan bisa sih, sampe Day 30 mau saya kerjain sekarang, mumpung koneksinya lagi bener ._.

Day 5 - Five places You want to visit

- Raja Ampat 



seseorang tolong culik saya dan bawa saya ke tempat ituuuu >< udah mulai sma saya pengen banget ke tempat iniiiii. tapi ya cuma satu masalahnya, budget, titik. ._.

- Wakatobi


ini juga, tempat yang selalu dateng di mimpi saya ._. pengen ntar kalo bulan madu ke wakatobi atau raja amapat itu tadi #eh

Senin, 30 Juli 2012

Day 4 - The meaning behind your Tumbr name

Assalamualaikum :)
Day 4 of  "30 DAYS CHALLENGE"

Day 4 - The meaning behind your Tumblr name


yap, itu nama Tumblr saya, yang isinya sedikit gak jelas. dan lebih banyak reblog-an dari Tumblrnya orang lain ._. 
ngg, terus arti nama Tumblrnya apa? Nama Tumblr saya diambil dari nama depan dan nama belakang saya sendiri. Nama lengkap saya kan Gita Fasi Dimasetya, nah, diambil depan sama belakangnya doang, jadinya gita sama dimasetya ._. jadi intinya nama tumblr saya itu ya nama saya ._.  #mutermuter 
monggo yang mau follow Tumblr saya, nanti saya Follow balik, mihihi 

Day 3 - Your day , in great detail

Assalamualaikum :)
ash, saya 2 hari gak berseluncur di dunia maya ~ gara-gara koneksi yang manjanya naudzubillah. Alhasil, saya belum post Day 3 sama Day  4 -_- Jadi saya post sekalian sama Day 5 nya hari ini, tapi dilain entri ._.

Day 3 - Your Day, In great Detail.

Day 3 itu berarti dua hari yang lalu ya? ngg, dua hari yang lalu saya ngapain aja ya? Oh, dua hari yang lalu saya dirumah aja #krik. Ya gini ini kalo lagi liburan dan pas puasa pula, hasilnya cuma dirumah aja. Ngg, tapi sekitar jam 10 pagi saya ke kampus (cieeeeee, anak gawl kampus, liburan masih aja ke kampus). Pliss, saya ke kampus gak buat maen, saya ke kampus karena dapet jarkom dari panitia pkk maba yang memaksa buat ke kampus #eh. Kirain lama, eh ternyata cuma sekitar 20 menit, tapi nunggunya yang lama -___-
Pulang dari kampus  sebenernya mau ke tempatnya Mbak Cica buat ngambil pesenan kalung saya, tapi ternyata dia gak lagi di tempat kerja -_- dan akhirnya saya ke matos sendirian -_- iya sendiriaaaaaan -_-
Mampir ke naughty sama stroberi bentar, terus abis itu pulang.


nah, itu barang yang saya dapet waktu ke matos kemaren, eh tapi kecuali yang bebek plastik itu yaaaaaaa. kalo itu saya beli waktu jalan-jalan gak jelas juga sama mas -_- Ada yang tau kenapa saya beli bebek plastik itu? gak ada kan? saya juga gak tau ngapain saya beli bebek plastik itu, keliatan lucu sih ._. itu ada 12 biji bebek mini, haha.  gimana? jayus kan hari saya? jayus banget doooong, kan anak gawl #iniapa #abaikan 
ok, that's all, see you :))

Sabtu, 28 Juli 2012

Day 2 - 10 Likes & Dislikes

Assalamualaikum :)
Day 2 of  30 DAYS CHALLENGE

Day 2 - 10 Likes & Dislikes

Likes
- boyce avenue
- fashion
- doraemon (all stuff about doraemon)
- blogging
- cotton candy
- rainbow
- chocolate muffin
- petrichor
- coffee (especially cappucino)
- music (especially acoustic songs)

Dislikes
- frog
- lizard
- badmood for no apparent reason
- stalkers (ups!)
- waiting
- ginger
- being melancholic
- quarrel
- buffering!
- "nyinyir-able" person

ok, thats all :D

Jumat, 27 Juli 2012

30 DAYS CHALLENGE

Assalamualaikum :)
Hello fellas, copying this "30 DAYS CHALLENGE" from Lettha's Blog. She's fantastic bloggers !

so? Let's do this challenge !!

Day 1 - Write some basic things about yourself

- a girl (Alhamdulillah) 
- Indonesian
- super moody 
- love my super family
- love my awesome bestfriends
- taken ! mihihi ._.
- super sensitive
- little bit crazy

i think it's enough :) see yaa ~


Kamis, 26 Juli 2012

Bulletin Board #2

Bulletin Board again for this night ~
ngg, tapi sebelumnya, kalian pada inget Bulletin Board gak sih? Kalo dulu kalian punya friendster, pasti kalian tau yang namanya bulletin board atau yang biasa disebut Bulbo ini. Pertanyaan-pertanyaan gak jelas yang lumayan berguna kalo lagi gak ada kerjaan kayak saya gini -_-
yuk, cus isi bulbo !
WHAT

1. What was the first thing you thought about when you woke up?
    ngg, what time is it now? ._.


2. What did you do last night?
    have a conversation with my mom about my future :D

3. What, to you, is the most important part of your life?
    my family, him and music :*

4. What would you rather be doing right now?
     mix and match outfits 

5. What did you last cry over?
     korean drama ._.

6. What always makes you feel better when you're upset?
    tell my problem to my mom
7. What have you done?
    send a message ._.

8. What's the most important thing you look for in a significant other?
    nggggg...

9. What are you worried about?
    my boyfi's health :(

10. What are you looking forward to most in this week?
      I can go to gramedia, and buy some novels ._.

HAVE

1. Have you ever liked someone with a girlfriend/boyfriend?
    maybe yes, maybe no ;p

2. Have you ever had your heart broken?
    yes !!

3. Have you ever done something outrageously dumb?
    of course, make my parents dissapointed

4. Have you ever been back stabbed by a friend?
    ngg, I think ... never :D

5. Have you ever had the cops called on you? 
    never -_-

6. Have you ever dated someone younger than you? 
    psdjstasdbjd, never -_____________-

7. Have you ever read an entire book in one day? 
    often :)

WHO

1. Who was the last person you saw? 
    my beloved mom :)

2. Who was the last person you kissed?
    my lovely mom :)
3. Who was the last person you texted?
    my boyfi :D
4. Who was the last person to call you? 
    my boyfi, kutukupret :*

5. Who was your first crush?
    ngg, my neighbour  

6. Who is the last person to text you?
    my boyfi \(^.^)/
7. Who is the last person you freaked out on? 
    a man with pink t-shirt -________-

8. Who did you last hug? 
    my big brother \m/

WHEN

1. When was your last shower?
    ngg, 2 hours ago ._.

2. When did you last see your mom?
    1 second ago -_-

3. When was your last time u saw your dad?
   1 hour ago, before he went to a mosque

4. When did you last dress up?
    ngg, 

5. When was the last time you cried?
    on july 15th ._.

6. When did you last go to the movies and what did you see?
    a few months ago, Harry Potter and the deathly hallows

7. When did you last listen to music?
    before i fill this bulbo ._.


WHERE

1. Where does your best friend live?
    deep of my heart :))

2. Where did you last go?
    campus -_-

3. Where did you last hang out?
    matos, bought some Aiciro ._.

4. Where do you go to school?
    senior high school 2 malang ( 1 year ago)

5. Where is your favorite place to be?
    Panderman hill

6. Where did you sleep last night?
     in my bedroom

DO/DOES

1. Do you like someone right now?
    YES !!

2. Do they like you too?
    OF COURSE ;p

3. Do you ever wish you were someone else?
    NEVER !!

4. Do you know the muffin man?
    ngg, i don't know. but i know chocolate muffin ._.

5. Does the future scare you?
    haha, NO! I believe, i will have bright future (y)

WHY

1. Why are you best friends with your best friend?
    because we are best friend (~ ^.^)~

2. Why did you get a friendster?
    haha, yes! when i was junior high school.

3. Why did your parents give you the name you have?
    because my parents know, their child will be a beautiful woman ;p

4. Why are you where you are now?
    BEBAS! banyak tanyaaaaaa -____-

Rabu, 25 Juli 2012

Keep Calm, Stay Cool and Just Smile Back


Assalamualaikum :)
hello fellas, saya datang lagi membawa kegalauan kedamaian #abaikan
oke, SKIP 

Bulletin Board


Copying this Bulletin Board from this blog to fill my boredom -_- 
so, check this out ~


About Someone :

1.  what is the background of your phone wallpaper?
     ngg, yesterday, I used this photo, but five minutes ago. I replaced it with fabulous one :)


replaced with


2. who's the last person you text with?
    my boyfi. but now, he's disspearead -____-

3. who's the last person you bbm with?
    I don't use Blackberry ._.

4. who's the last person you called?
    my mom, six days ago ._.

5.  who's beside you right now? hiii
     my mom, she is always beside me, and always there when I needed :*

6. who's the person who just had their birthday recently?
    my big brother, on june 24th

7. who's the last person you talked with?
    my super mom! talked about my future and HIM :D

8. why should be her/him?
   ha? I don't understand with this question ._.

9. if you have $100, who do you want to treat and why?
    absolutely my family :D . They always give what i want.

10. who's from your friends that ever make you cry?
     ngg, I never cried because of my friend. They are fabulous, awesome and fantastic friends I ever  
     had. 


About You :

11. what are the habits of yours that people should imitate with?
      ngg, wash my hands before eating, haha :D

12. if you want to pick's your nose, are you gonna tell people first?
     I will tell people if I'm done pick the awesome one -_-

13. where did you usually throw your snot?
      my friends shirt. it sounds disgusting, right? (~ ^.^)~

14. what is your bad attitude?
     it's to much to tell in here, haha. I'm too nosy maybe :p

15. how's your fart sound like?
     have you ever heard Sarah McLachlan? as tunable as it is :p

16. what's the animals that describe you the most?
     PANDA ! why? because my boyfi also said this -_-

17. what are the instruments that you can play?
     bass betot. Do you know "bass betot" ? haha

18. how many times you usually take a shower /day?
      twice. but, when holiday I take a shower once ._.

19. what are the things that you still keep till now? what is that, from who?
     so many things. 

20. what are the things that you want right now?
     ngg, things? Stella Black and Stella Beige Striped wedges from UP ._.

About School :

21. where's your high school?
     Senior High School 2 Malang ( 1 year ago)

22. subjects that results best?
      I think in all subjects, muehehe :p

23. what you usually buy in canteen?
      orange juice !! :D

24. how many money your mom give you that time?
      Rp. 150.000 for each month -___- but, my brother also  gave :p

25. have you ever been in relationship? with who?
      yes! with .....

26. teacher you hate the most? why?
      ngg, I forgot her name, mihihi :p

27. subject you that don't like?
     physics maybe, click this post if you want to know, haha

28.  who's your quirky friends? and why you find them quirky?
      IGEMJIBU \(^.^)/ because too much absurd conversation between us :D



29. your crush that time?
      .....................

30. what you miss the most from high school? 
     everything. I miss everything about high school :'

About Him :

31. crush/boyfriend?
      boyfriend

32. who's his name? dare to tell?
     you can call him, KUTUKUPRET :*

33. where do you know him?
     ngg, in a battle game on mXit ._. do you remember mXit? ._.

34. know his favorite food?
     fried rice? ngg, but I think, he love all kind of food except shrimp ._.

35.  what do you think he's doing right now?
      SLEEPING!

36.  why do you like him?
      ngg, because, ngg. I don't know why I like him ._. he is funny maybe ._.

37. when he looks cute?
     may I not answering this question? he never look cute. but he always look awesome when he wear 
     black T-shirt written Jerusalem ._. mihihi :*

38. songs to describe both of you? 
     ngg, Teenage Dream by Katy Perry but covered by Boyce Avenue. 

39. last time you saw him? and where?
      on July 15th at station when he would return to his hometown :'

40.  where is your dream place with him?
      "Tenda Biru" hahaha *justkidding. ngg, grassland? ._.

About Anything :

41. what you wanted to do?
     sleeping and dreaming about him, muehehe :p

42. what country you hope to go?
     south korea, japan, italy, france, and so on 

43. things that you wanted to have and buy? 
     shoes, bowler hat, wristwatch, tote bag, some novels and .... ngg, it's too much maybe ._.

44. your dream job? 
     professional Journalist 

45. favorite artist?
     JANG WOOYOUNG 2PM !! One direction, Adele, Boyce Avenue and so on

46. if now you could meet anyone you want, who will you meet?
     JANG WOOYOUNG 2PM 


47. first person you follow on twitter?
      ngg, maybe @tiitiiynjo

48. your favorite things that gone?
     ngg, I don't know -___________-

49.  things that you quite know most?
       ha?

50. what do you think about this bulletin board?
      wuhuuuu, so fantastic. it can make I feel hungry again :|





Senin, 23 Juli 2012

Bad Score? No Problem, right? :D

Assalamualaikum,
I wanna show you something special, yay!
very special for me, but this is embarrasing for someone else ._.
and then, taraaaaaaaaa \(^.^)/


haha, it's very special, right? :D
this is my physics score when i was senior high school ._. 
it's so memorable picture. Sad? Nope ! :D

Hari Anak Nasional

Assalamualaikum :)
sekarang tanggal 23 dan itu tandanya sekarang Hari Anak Nasional :D



Selamat Hari Anak Nasional :D
semoga hak-hak anak lebih terjamin dan tidak ada lagi anak dewasa sebelum waktunya.
semoga pendidikan anak juga lebih terjamin \(^.^)/



Jumat, 20 Juli 2012

cuma kamu ...

cuma kamu yang ditungguin kalo lagi liburan
cuma kamu yang lebih seneng disuruh tidur daripada mandi
cuma kamu yang bikin aku muterin tugu sampe 3x
cuma kamu yang kepedesan makan aiciro level 1
cuma kamu yang bikin seneng banget waktu duduk di food court matos
cuma kamu yang sering tanya "tanganmu ngganggur gak" kalo lagi di motor
cuma kamu yang bisa ngeluarin asap setebel itu
cuma kamu yang suka ngomel-ngomel sendiri di traffic light deket jembatan layang
cuma kamu ya emang cuma kamu !

Kamis, 19 Juli 2012

I WEAR UP!!

Assalamualaikum :)

baby nina denim saya sudaaaah datang, yay!
sebenernya udah dateng, ngggg, sekitar beberapa minggu yang lalu, tapi saya baru sempet pamer ngepost ini sekarang, mihihi.
ini wedges pertama saya dari UP by Diana Rikasari. Sumpah ini wedges paling comfy diantara wedges saya yang lain. 






9 cm high with 2 cm platform, tapi kalo dipake jalan gak kerasa kalo itu tingginya 9 cm. Dan ini satu-satunya wedges yang bikin nagih, haha. High Recommended !!

Senin, 16 Juli 2012

JetLag

pagi ini, sudah tidak ada lagi "asap bemo" yang mengepul di dalam perduan hijau yang di kelilingi anjing, yang siap untuk menggonggong setiap saat.
tidak ada lagi bangun pagi hanya untuk mematikan alarmmu yang membangunkan seisi rumah, sedangkan kamu masih tetap terlelap.
tidak ada lagi segelas susu yang kemanisan ataupun terlalu hambar yang selalu kau minum karena paksaanku.
ah, aku benar-benar merindukan itu semua. baru sehari kau pergi, tetapi aku sudah sangat merindukan itu semua, termasuk kamu :)

Ingin sekali ketika membuka mata pagi ini, waktu sudah berjalan enam bulan, dan kamu sudah disampingku lagi. kembali melihat "bemo" kesayanganmu mengeluarkan asap yang mengepul. kembali melihat lentiknya bulu matamu. dan kembali merasakan hangatnya genggaman tanganmu.

bahagia. bahagia itu sederhana bila kamu disampingku. hanya dengan bermain kartu pun aku bisa sangat bahagia bila dilakukan denganmu. aku suka kesabaranmu saat mengajariku bermain kartu, dengan bumbu  sedikit umpatan-umpatan unik yang belum pernah aku dengar sebelumnya. huh! rasanya tak ingin mengakhiri malam itu. tapi apa daya, aku tidak bisa menghentikan waktu. meminta waktu untuk kembali lagi pun percuma.

oh iya, tanggal 13 kali ini merupakan tanggal yang spesial bukan? spesial karena kita bisa melewati tanggal itu bersama-sama. alun-alun kota saksinya. mendengarkan cerita tentang kawan-kawanmu yang diselingi dengan senyum kecilmu itu, surga!
mungkin kalian bilang ini berlebihan, karena kalian tidak merasakan apa yang aku rasakan.
dan mungkin kalian sudah sering merasakan moment seperti ini, sedangkan aku? belum tentu tiga bulan sekali :)

dua minggu yang singkat untuk menghabiskan waktu denganmu. dua minggu yang merubah "sabtu malam" menjadi "malam minggu" . dua minggu yang membuat berat badanmu naik, awesome! :D

"aku datang untuk pulang, dan aku pulang untuk datang lagi"
kata-kata yang membuat tenang ditengah malam gelapku. aku berharap itu bukan hanya sekedar kata-kata penghibur. aku berharap itu semua benar. jika kamu bertanya "kamu gak bosen kan nungguin?"
dengan lantang aku jawab, GAK!
pesan-pesan yang aku kirimkan kepadamu hanya sekedar rasa kalutku, rasa kalutku setelah kamu pergi untuk kembali. hanya butuh waktu, dan aku akan kembali normal seperti biasa. menjadi gadis yang ceria, yang setia menunggu kabarmu. yang selalu merindukanmu.

cepat datang, tidak hanya aku yang menunggumu. pantai dan kebun teh juga menunggumu.
cepat datang, supaya kita bisa menyusuri bukit panderman dengan mengendarai blacky lagi :)
oh iya, bianglala alun-alun batu juga menunggumu, menunggu bukti darimu, haha :D
sampai jumpa enam bulan lagi, aku akan tetap grogi dan deg-degan ketika menunggu kedatanganmu :)